forumgastronomic portal

Lunes

 

11:00 - 12:00 Showcooking y demostración de la cocina de otoño del Vallès (Cuina Vallès) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
11:00 - 12:00

Showcooking y degustación de gamba de Vilanova.

Presentación de la campaña “GAMBA’T VILANOVA” (Associació de Restauradors Menja’t Vilanova)

AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
12:00 - 13:00 Cata de melmeladas astesanas de PRÉSSEC D’ORDAL “LES FILOS” (Les Filos) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
13:00 – 14:00 Showcooking y degustación de PÈSOL NEGRE DEL BERGUEDÀ (Club dels Sabors del Berguedà) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
13:00 – 14:00

Unilever Food Solutions                                                                      

Ahorro de procesos y energía: preparaciones en frío                                                                           

  TALLER 2
15:00 – 16:00   Maridage de platitos y vinos del Vallès (Cuina Vallès) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
16:00 – 17:00  

Sole Graells                                                                                   

Productos y técnicas de última generación, el obulato

TALLER 3
16:00 – 17:00   Presentación i cata D’OLI PALOMAR COLLITA 2014-2015 (Oliveraires Palomar) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
17:00 Cata de vinos de la DO Montsant STAND 307 - 312
17:00 – 18:00  Ensaladas del Baix Llobregat. Una interpretación del chef SERGI BONILLO del  restaurante TENNIS&FRIENDS (Fructusweb) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
17:45 – 18:45  

Fina Puigdevall y Pere Planagumà (Les Cols, Olot)

Esencialmente  Olot

TALLER 3
18:00 - 19:00 Degustación de XATÓ y presntación de la  RUTA DEL XATÓ 2014-2015 (Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA

 

Martes

 

11:00 – 12:00  

Cocina de Cambrils

La cocina de la tierra y el mar           

TALLER 2
11:00 – 12:00   Cata de escumosos naturales (Clos Lentiscus y Finca Viladellops) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
12:00 – 13:00   Taller de elaboración del GIN TÒNIC CATALÀ (Àpats Food/Caves Eudald Massana Noya) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
12:30 Cata de garnatxes y carinenes STAND 307 - 312
13:00 – 14:00

Grup Serhs

La solución definitiva al Room Service para hoteles  

TALLER 2
13:00 – 14:00 Preentación y cata del PA DE FORMENT y de la RUTA DEL PA DEL LLUÇANÈS  (Consorci del Lluçanès) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
13:00 – 14:00

Cultura Mezcal

Cata de mezcales con Marc Álvarez

AULA
16:00 - 17:00 Elaboración y degustación de MARIDATGES DE CODONYAT (El Petit Obrador ) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
16:00 - 17:00

Xocolata Aynouse

Del cacao al chocolate

TALLER 3
17:00 - 18:00 Cata de vinos naturales (Clos Lentiscus i Finca Viladellops) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
17:45 - 18:45    

Xevi Ramon (Triticum)

Un pan para cada cocina

TALLER 3
18:00 - 19:00 Showcooking y degustación de productos del Vallès (Cuina VO) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA

 

Miércoles

 

10:00 - 11:00 Maridage de COCA DE RECAPTE con VI ECOLÒGIC DEL PENEDÈS (Àpats Food/Caves Eudald Massana Noya) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
11:00 -12:00 Showcooking y degustación de  BOLETS DEL BERGUEDÀ (Club dels Sabors del Berguedà) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
11:30 - 12:30

D.O.P: Siurana

Buen aceite, buena cocina. Panel de degustación oficial.

TALLER 3
12:00 - 13:00 Cata de CAVA ÀNGEL con coulants y trufas de chocolate de SOFIA DESSERTS (Inverte SLU – Cava Àngel) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
12:30 Cata de vinos blancos STAND 307 - 312
13:00  - 14:00 Showcooking y degustación de productos de D’OSONA TERRA (Osona Terra/Osona Cuina) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
13:00  - 14:00

DO Ribeiro                                                              

Vinos de guarda de la DO Ribeiro & cocina de vanguardia con Diego López     
 TALLER 2
16:00 – 17:00 Una tostada para cada momento (Torradetes S.L.) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
16:00 – 17:00

Gallina Blanca                                                          

 Menús exprés con cocina de ensamblaje  con Ferran Climent

 TALLER 2
17:00 – 18:00 Elaboración y degustación de maridages de “FIGAT” y TARONJAT” (El Petit Obrador) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
17:45 – 18:45     

Unilever Food Solutions                                                    

Las paellas más aplaudidas, soluciones para tus arroces               
 TALLER 3
18:00 – 19:00 La manzana ecológica del Baix Llobregat: “Una saludable amiga amiga de la cocina” BY COL·LECTIU CUBAT (Fructusweb) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jueves

 
10:00 – 11:00   Showcooking “RECORDANT ELS SABORS DE PRODUCTES DE LLAVORS ANTIGUES” (Cuina VO) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
11:00 – 12:00  

Guzmán Gastronomia                                                    

La hora del Jang

 TALLER 2
11:00 – 12:00   Presentación y degustación de la  COCA DE FOLGUEROLES (Cocapa S.A.) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
12:00 – 13:00   Showcooking y degutación de productos del PARC AGRARI DEL LLOBREGAT (Col·lectiu Cubat) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
12:30 Cata de vinos de la DO Montsant STAND 307 - 312
13:00 – 14:00
Complet Hotel
La alta temperatura al vacío, con Carl Börg
 TALLER 2
13:00 – 14:00 Presentación y degustación de RAVIOLIS ECOLÒGICS DE CALÇOTS AMB ROMESCO (Àpats Food/Caves Eudald Massana Noya) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA
13:00 – 14:00

Mariano Gonzalvo (Lo Paller del Còc)

El Pallars en la mesa            

TALLER 3
16:00 – 17:00  

Pick d Pack                                                              

Take away gourmet: tendencias e innovación en Packaging

TALLER 2
16:00 – 17:00   Técnicas de cocina con hierbas aromáticas (Sambucus sccl) AULA DIPUTACIÓ DE BARCELONA - XARXA PRODUCTES DE LA TERRA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Y además, ctividades de la Diputació de Barcelona- Xarxa Productes de la Terra. Consulta el programa aquí